60 χρόνια Φεστιβάλ Ροδακίνου Κάτω Μύλου – Τεράστια επιτυχία και φέτος

 60 χρόνια Φεστιβάλ Ροδακίνου Κάτω Μύλου – Τεράστια επιτυχία και φέτος
ads-img-2

60χρονα φέτος για το ιστορικό Φεστιβάλ Ροδακίνου Κάτω Μύλου…

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 και όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν προς το όμορφο, μικρό και γραφικό χωριό του Κάτω Μύλου. Εκεί όπου και φέτος στήθηκε μία όμορφη γιορτή. Το ιστορικό Φεστιβάλ Ροδακίνου, συνεχίζει να γράφει την πορεία του, όπως κάνει άλλωστε εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια.

Πρόκειται, πλέον, για ένα θεσμό που ξεκίνησε από το 1963 και τον πρωτεργάτη του, κ. Χαράλαμπο Στυλιανίδη. Έκτοτε, κρατώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του χωριού τους, όλες οι οργανωμένες ομάδες της κοινότητας, Κοινοτικό Συμβούλιο και Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων του Κάτω Μύλου, γίνονται μια γροθιά και διοργανώνουν στο χωριό τους ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του τόπου μας.

Φέτος, με αφορμή και τα 60χρονα, το αποτέλεσμα ήταν ακόμη καλύτερο και πιο ανανεωμένο. Το Φεστιβάλ, άνοιξε τις πόρτες του από νωρίς το πρωί και μέχρι και τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου, η διασκέδαση καλά κρατούσε!

Ένα πλούσιο ολοήμερο πρόγραμμα κράτησε στην κοινότητα του Κάτω Μύλου, σε ένα Φεστιβάλ που άρχιζε από την είσοδο του χωριού και τελείωνε μέχρι την έξοδό του. Αξίζει να αναφερθεί ότι, το Φεστιβάλ τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και της Υφυπουργού, Μαρίνας Χατζημανώλη.

Το Pitsilia Daily και ως Χορηγός Επικοινωνίας του φετινού Φεστιβάλ Ροδακίνου, βρέθηκε από νωρίς στο χωριό, κατέγραψε και σας παρουσιάζει ένα πλούσιο ρεπορτάζ από τα όσα επικράτησαν.

ads_wide
skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ