Τίμησε με την παρουσία της το Φεστιβάλ Ροδακίνου η Υφυπουργός Ναυτιλίας

 Τίμησε με την παρουσία της το Φεστιβάλ Ροδακίνου η Υφυπουργός Ναυτιλίας

Ένα ιστορικό Φεστιβάλ που πραγματοποιείται εδώ και 60χρονια...

Στο Φεστιβάλ Ροδακίνου Κάτω Μύλου, που διοργανώθηκε φέτος για 60η φορά, βρέθηκε το Σάββατο, 19 Αυγούστου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη .

Το Φεστιβάλ, τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, με την κα. Χατζημανώλη να τιμά την εκδήλωση με την παρουσία της και να εγκαινιάζει, την ιστορική αυτή εκδήλωση.

Όπως ανέφερε η ίδια σε ανάρτησή της: «Όλα ξεκίνησαν το 1963, με αφορμή ένα όνειρο του πρωτεργάτη του θεσμού κ. Χαράλαμπου Στυλιανίδη, ο οποίος μέσα από την αγάπη του για το χωριό του και με την βοήθεια των συγχωριανών του οργάνωσαν το πρώτο Φεστιβάλ Ροδακίνου. 60 χρόνια συμπληρώνει φέτος το Φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί τη σημαντικότερη εκδήλωση της κοινότητας, η οποία προβάλλει και αναδεικνύει τον Κ. Μύλο σε ολόκληρη την Κύπρο. Η Κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη ενθαρρύνει και στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις, καθώς με αυτό τον τρόπο διατηρείται ζωντανός ο πολιτισμός μας, τα ήθη και τα έθιμα μας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Αποδήμων Κ.Μύλου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κ.Μύλου και σε όλους τους εθελοντές».

Δείτε φωτογραφίες της Υφυπουργού στο Φεστιβάλ Ροδακίνου του Κάτω Μύλου:

Δείτε το ρεπορτάζ του Pitsilia Daily:

ads_wide
skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ