Το μεγάλο Πανηγύρι του Αρακαπά με πλήθος κόσμου από το πρωί (Video&Photos)

 Το μεγάλο Πανηγύρι του Αρακαπά με πλήθος κόσμου από το πρωί (Video&Photos)

Ημέρες αφιερωμένες στην Μεγάλη Εορτή της Παναγίας της Ιαματικής στον Αρακαπά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ads_wide

Ξεχωριστές αποτελούν αυτές οι μέρες, για την Κοινότητα του Αρακαπά η οποία, όπως κάθε φορά εδώ και χρόνια, γιορτάζει την μεγάλη Εορτή της Παναγίας Ιαματικής.

Μέρες πριν από την 8η Σεπτεμβρίου, στο χωριό, γύρω από την εκκλησία της Παναγίας, στήνεται ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Κύπρου.

Το Pitsilia Daily, βρέθηκε από νωρίς το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, στον Αρακαπά για σκοπούς ρεπορτάζ.

Πλήθος κόσμου, έδωσε το παρών του από νωρίς στην μεγάλη εκκλησία της Παναγιάς της Ιαματικής για τη Θείτα Λειτουργία, δοξάζοντας το όνομα και τη χάρη της.

Από την άλλη, δεκάδες ήταν και αυτοί που κάθισαν στο καφενείο για τον καφέ τους ή στα τραπέζια και τις καρέκλες που στήθηκαν στον περίγυρο της εκκλησίας για να απολαύσουν τα τοπικά εδέσματα που προμηθεύτηκαν από κάποιον πλανοδιοπώλη.

Ο Κοινοτάρχης του Αρακαπάα, κύριος Βάσος Βασιλείου, βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες στο σημείο από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ, δηλώνοντας ευχαριστημένος και φέτος από την προσέλευση του κόσμου.

Όπως μας ανέφερε, μάλιστα, απόψε το βράδυ, όπως και χθες, αναμένεται στο χώρο και ζωντανή μουσική για διασκέδαση των επισκεπτών.

Δείτε βίντεο: 

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ