Επικίνδυνα σημεία στον δρόμο Λεμεσού-Αγρού μετά την μεγάλη πυρκαγιά – Η απάντηση στο Pitsilia Daily

 Επικίνδυνα σημεία στον δρόμο Λεμεσού-Αγρού μετά την μεγάλη πυρκαγιά – Η απάντηση στο Pitsilia Daily
ads-img-2

Κρούει ο κώδωνας του κινδύνου για το οδικό δίκτυο που πλήγηκε από τον μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Άγιο Μάμα.

ads_wide

Δεκάδες είναι τα παράπονα που έχουμε δεχθεί από πολίτες που χρησιμοποιούν επί καθημερινής βάσεως τον δρόμο Λεμεσού-Αγρού, σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκληθεί μετά την τελευταία, μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε την ορεινή Λεμεσό.

Οι οδηγοί εξέφρασαν το φόβο τους, στο ενδεχόμενο κατολίσθησης μεγάλου όγκου χώματος και πετρών προς το οδικό δίκτυο, σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης, καθιστώντας το έτσι επικίνδυνο, καθώς, μετά την μεγάλη πυρκαγιά ο κίνδυνος είναι ορατός!

Το Pitsilia Daily ήρθε σε επικοινωνία για το θέμα, με το Τμήμα Δημοσίων Έργων Λεμεσού, το οποίο έχει την ευθύνη για το συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου που επηρεάστηκε από την πυρκαγιά.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του Κλάδου Οδοποιίας και Συντήρησης μας ανέφερε ότι ήδη το εν λόγω ζήτημα βρίσκεται εις γνώσιν του Τμήματος, έχει γίνει επιτόπια εξέταση και έχει προκηρυχθεί προσφορά για επιδιόρθωση.

Συγκεκριμένα, όπως μας διαβεβαίωσε, πρόκειται για εργασίες που αφορούν την κατασκευή μικρών και μεγάλων τοίχων αντιστήριξης που θα λειτουργούν ως μέτρο αντιμετώπισης μίας κατολίσθησης και οι οποίες θα ξεκινήσουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2023 και θα αφορά μία ακτίνα 2 χλμ. 

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ