Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κυπερούντας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

 Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κυπερούντας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε αυτές τις γιορτινές μέρες, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κυπερούντας, περνώντας όμορφες και γιορτινές στιγμές παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ads_wide

Ένα τετραήμερο γεμάτο με δεκάδες επισκέπτες ήταν αυτό που μας πέρασε για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κυπερούντας, καθώς, από τις 23 μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Οι μέρες αυτές, χαρακτηρίστηκαν από πολλά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, καλλιτεχνικά προγράμματα, ορχήστρες, χορωδίες, χριστουγεννιάτικους κινηματογράφους και μια τεράστια ποικιλία από φαγητά, ποτά και παραδοσιακά εδέσματα.

Ο κόσμος έδινε αρχικά το παρών του στις Θείες Λειτουργίες που τελέστηκαν στις εκκλησίες του χωριού και στη συνέχεια, διασκέδαζαν με κάθε δραστηριότητα που υπήρχε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μαζί με τα εργαστήρια όπως, αγγειοπλαστική, ζωγραφική και χειροτεχνίες για τους μικρούς φίλους.

Τα παιδάκια, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να στείλουν το γράμμα τους και στον αγαπημένο Άγιο Βασίλη, ο οποίος του επισκέφθηκε μοιράζοντας δώρα, αγκαλιές και πολλά χαμόγελα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ