Ξεχώρισε και φέτος το Φεστιβάλ Μήλου στην Κυπερούντα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

 Ξεχώρισε και φέτος το Φεστιβάλ Μήλου στην Κυπερούντα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

Ένα διήμερο γεμάτο με τοπικά εδέσματα από το μήλο, διασκέδαση και δραστηριότητες που άφησαν πίσω τους μόνο θετικά σχόλια.

ads_wide

Ολοκληρώθηκε το 19ο Φεστιβάλ Μήλου Κυπερούντας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 7 &8 Οκτωβρίου. Ένα ιστορικό και πασίγνωστο φεστιβάλ της υπαίθρου που χρόνο με τον χρόνο καταφέρνει να εξελίσσεται και να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με τρόπο ο οποίος πάντα αφήνει πίσω του την καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες του.

Ολόκληρη η κοινότητα της Κυπερούντας, για άλλη μία φορά, απέδειξε ότι ενωμένη μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Οι προετοιμασίες των κατοίκων ξεκίνησαν μέρες πριν ενώ μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν στους επισκέπτες του χωριού τους ένα ακόμη πιο μεγάλο και ξεχωριστό Φεστιβάλ Μήλου.

Δεκάδες περιπτεράκια στήθηκαν τριγύρω της κεντρικής πλατείας και προσέφεραν στους επισκέπτες αμέτρητες επιλογές από τοπικά εδέσματα που είχαν ως κύριο στοιχείο τους, το μήλο! Ταυτόχρονα, ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική και χορό, διασκέδαζε τους επισκέπτες από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ!

Το Pitsilia Daily, ως χορηγός επικοινωνίας του 19ου Φεστιβάλ Μήλου, βρέθηκε στην Κυπερούντα και σας παρουσιάζει το πιο κάτω, πλούσιο ρεπορτάζ για να πάρετε μία μικρή «γεύση»…

Δείτε το ρεπορτάζ:

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ