Βροχές και σύντομη καταιγίδα σήμερα

 Βροχές και σύντομη καταιγίδα σήμερα
ads-img

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

ads_wide

Σήμερα, αρχικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βορειοανατολικά. Σταδιακά, νεφώσεις που θα πυκνώνουν, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό σύντομη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ