Βροχερό και πάλι το σκηνικό στα ορεινά

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ το απόγευμα αναμένονται βροχές στα ορεινά.

Αλλάζει από σήμερα και πάλι το σκηνικό του καιρού στα ορεινά καθώς, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι βροχές επιστρέφουν και πάλι και θα κρατήσουν μέχρι και την Παρασκευή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο η σημερινή ημέρα, όσο και οι επόμενες, θα αρχίζουν με αίθριο καιρό και από το μεσημέρι και μετά θα καταστούν βροχερές.

 

ads_wide

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι και παροδικά στα νότια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Τετάρτη το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ