ΒΙΝΤΕΟ: Ένας όμορφος παραδοσιακός γάμος στα Αγρίδια

 ΒΙΝΤΕΟ: Ένας όμορφος παραδοσιακός γάμος στα Αγρίδια
ads-img-2

Δύο νέοι που τίμησαν την παράδοση του τόπου μας και επέλεξαν να παντρευτούν στο όμορφο χωριό των Αγριδιών με έναν παραδοσιακό γάμο!

ads_wide

Ο λόγος για τον Αχιλλέα και την Ελένη. Δύο νέοι που το περασμένο Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, τελώντας έναν παραδοσιακό γάμο, φέρνοντας όμορφες και παλιές αναμνήσεις σε πολλούς!

Η καταγωγή του γαμπρού, από το γραφικό χωριό των Αγριδιών, δεν άφησε και πολλές επιλογές σε ότι αφορά τον τόπο όπου θα διεξαγόταν ο γάμος τους και έτσι, μυστήριο και δεξίωση πραγματοποιήθηκαν στα Αγρίδια!

Τηρώντας κάθε έθιμο ενός κυπριακού παραδοσιακού γάμου, ο Αχιλλέας και η Ελένη ξεχώρισαν ακόμη και στην πιο σημαντική ημέρα γι΄αυτούς!

Το μυστήριο του γάμου πραγματοποιήθηκε στο όμορφο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία ενώ η δεξίωση,  έγινε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Αγριδιών σε έναν όμορφο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε στηθεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι παραδοσιακοί χοροί, τα στολίσματα, τα τραγούδια και όλα τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα ενός κυπριακού γάμου, ήταν αυτά που ξεχώρισαν καθ όλη τη διάρκεια.

Δείτε βίντεο:  

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ