Το Στέκι της Παράδοσης: Ένας Πανοραμικός Προορισμός Γαστρονομικής Απόλαυσης

 Το Στέκι της Παράδοσης: Ένας Πανοραμικός Προορισμός Γαστρονομικής Απόλαυσης
ads-img-2

Γνωρίστε το "Στέκι της Παράδοσης"

ads_wide

Στον γραφικό Ασκά, σε αυτό το μαγευτικό χωριό της Πιτσιλιάς, υπάρχει μια εκπληκτική ταβέρνα, η οποία πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς καθώς θα κάνεις την εξόρμησή σου εκεί. Με πανέμορφη θέα τα βουνά και την γλυκιά πρασινάδα της φύσης, εκεί μπορεί να απολαύσει κανείς, τόσο την ηρεμία που σου αποπνέει η περιοχή, όσο και τις νόστιμες γεύσεις που μπορεί να σου προσφέρει “Το Στέκι της Παράδοσης”.

Με το που επισκεφθεί κανείς την ταβέρνα, θα προσέξει ότι στο χώρο κυριαρχεί μια πρωτόγνωρη ηρεμία και μια όμορφη ζεστασιά, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τη θέα στα βουνά.

Εκεί θα συναντήσεις τον ιδιοκτήτη κύριο Μάριο και το ευγενικό προσωπικό του, οι οποίοι με αρτιότητα και άψογο σέρβις, προσφέρουν πάντα τις καλύτερες γευστικές αναμνήσεις, οι οποίες σε ταξιδεύουν σε μια αξέχαστη εμπειρία απόλαυσης και αναζήτησης γαστρονομικών απολαύσεων.

Το εκλεκτό μενού, συνδυάζεται με ποιοτικές κυπριακές γεύσεις και σπιτικές λιχουδιές, ενσωματώνοντας πάντα την παράδοση και τη γεύση της τοπικής κουζίνας σε κάθε πιάτο. Όλα αυτά τα αρώματα, οι γεύσεις και οι υφές μπορούν να φιλοξενηθούν με μία όμορφη παρέα δίπλα στο τζάκι, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Έτσι, αν παραμένει ανοιχτή η απορία για το επόμενο βήμα στο ταξιδιωτικό σου πρόγραμμα προς τα βουνά, το “Στέκι της Παράδοσης” αποτελεί μία απαραίτητη στάση, μιας και αποτελεί έναν μοναδικό και εντυπωσιακό προορισμό που θα ενθουσιάσει και θα αφήσει αξέχαστες εντυπώσεις!

Διεύθυνση: Grigori Afxentiou street 62, Ασκάς 2752
Τηλέφωνο: 97 616876

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ