Το μήνυμα του πατήρ Ιωάννη προς τους επισκέπτες του Φεστιβάλ Κυπερούντας

 Το μήνυμα του πατήρ Ιωάννη προς τους επισκέπτες του Φεστιβάλ Κυπερούντας
ads-img-2

Δύο μέρες πριν από την έναρξη του μεγάλου Φεστιβάλ στην Κυπερούντα και ο πάτερ Ιωάννης Ιωάννου στέλνει το δικό του μήνυμα προς όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν το χωριό.

ads_wide

Το μεγάλο διήμερο Φεστιβάλ Μήλου στην Κυπερούντα πλησιάζει και όλα τα ενεργά μέλη της Κοινότητας βρίσκονται επί ποδός για να προσφέρουν και φέτος το καλύτερο δυνατόν προς τους επισκέπτες του χωριού.

Έτσι, ο πατήρ της κοινότητας, Ιωάννης Ιωάννου, με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε με τη σειρά του να ενμημερώσει και να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους περιηγητές του Φεστιβάλ. 

Όπως αναφέρει ο πάτερ, εκτός από τα εδέσματα μήλου, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφτούν και τους αρχαίους και νεότερους προσκυνηματικούς Ναούς της Κυπερούντας, δίδοντας μάλιστα και όλες τις σχετικές πληροφορίες που θα ήταν καλό να γνωρίζουν. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του πάτερ:

«Ευχόμαστε καλό διήμερο να έχουμε στις 7 και 8 Οκτωβρίου όπου προγραμματίζεται στην Κυπερούντα το 19ο φεστιβάλ του μήλου και των παραγώγων του.

Πέραν των όλων εδεσμάτων και παραγώγων του μήλου,θα έχετε την ευκαιρία οι περιηγητές, να επισκεφτείτε τους αρχαίους και νεότερους προσκυνηματικούς Ναούς της κοινότητας, που θα παραμείνουν ανοικτοί καθ’ όλην την διάρκεια του διημέρου φεστιβάλ.

Στην πλατεία του Αγίου Αρσενίου θα μπορείτε να σταθμεύετε κατά τις ώρες αιχμής, να προσκυνάτε όσοι επιθυμείτε και η μεταφορά σας προς το κέντρο θα γίνεται όπως κάθε χρόνο με μικρά λεωφορεία, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία στο κέντρο του χωριού.

Καλή απόδραση!

Σας περιμένουμε»!

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Μήλου ΕΔΩ

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ