Το Φτερικούδι απέκτησε το δικό του πυροσβεστικό όχημα και ψάχνει για εθελοντές

 Το Φτερικούδι απέκτησε το δικό του πυροσβεστικό όχημα και ψάχνει για εθελοντές
ads-img

Με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για το χωριό, το Φτερικούδι προχωρά με σημαντικές αποφάσεις τις οποίες υλοποιεί, αποτελώντας τον εκσυγχρονισμό της κοινότητας.

ads_wide

Σημαντική είναι για το Φτερικούδι η απόκτηση του δικού του πυροσβεστικού οχήματος που πλέον θα βρίσκεται στην κοινότητα και θα είναι έτοιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή, να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει, μειώνοντας τον κίνδυνο εκδήλωσης μίας τεράστιας καταστροφής.

Πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιήθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων. 

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων Φτερικουδίου, το πυροσβεστικό όχημα βρίσκεται στην κοινότητα ωστόσο απευθύνεται έκκληση σε όλους όπως προσφερθούν εθελοντές οι οποίοι θα τύχουν της ανάλογης εκπαίδευσης για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε κάποιο περιστατικό. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η εκπαίδευση θα αποτελείται από:

  1. Θεωρία στις βασικές αρχές πυρόσβεσης και θα ακολουθήσει και πρακτική κατάσβεσης.
  2. Ενημέρωση για την ορθή χρήση και επιλογή πυροσβεστήρα για κατάσβεση φωτιάς σε κλειστό χώρο.

Ως εκ τούτου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 10η Φεβρουαρίου επικοινωνόντας με το Κοινοτικό Συμβούλιο ή τον Σύνδεσμο Φίλων.

«Φίλοι μου ας προσπαθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο μέλλον στο χωριό μας. Με καλή θέληση και σωστή συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», αναφέρει καταληκτικά ο Σύνδεσμος. 

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ