Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά σας περιμένει και αυτό το Σαββατοκύριακο!

 Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά σας περιμένει και αυτό το Σαββατοκύριακο!
ads-img

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Αρακαπά σας περιμένει για ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο, λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα.

ads_wide

Ο Αρακαπάς και το Χριστουγεννιάτικο του Χωριό σας υποδέχονται και αυτό το Σαββατοκύριακο, 23 & 24 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί, με το άνοιγμα της χριστουγεννιάτικης αγοράς παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων μέχρι και αργά το απόγευμα.

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες δραστηριότητες για τα παιδιά, καθώς και ένα μεγάλο πολύχρωμο φουσκωτό, το οποίο θα προσφέρει απίστευτη διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους.

Παράλληλα, τα παιδιά θα μπορούν να μεταμορφώσουν τα πρόσωπά τους, σε πανέμορφες και χρωματιστές ζωγραφιές, καθώς από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ θα υπάρχει στο χώρο Face Painting.

Η ποικιλία παιχνιδιών που θα υπάρχει, θα δίνει την αίσθηση μιας πρωτόγνωρης δημιουργικότητας, καθώς εκεί, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ζωγραφιές, οι οποίες θα κοσμούν κάθε γωνιά του σπιτιού τους.

Το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, θα μπορούν να περάσουν ένα μαγικό απόγευμα με τις οικογένειές τους, καθώς ο Papiero Magic & Comedy, θα μοιράζει στιγμές μαγείας και γέλιου.

Όσον αφορά την Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που θα τραγουδήσουν τα παιδάκια του χωριού, ενώ παράλληλα, θα γευτούν τα κεράσματα του Συνδέσμου Γυναικών Αρακαπά.

Την εκδήλωση της Κυριακής θα απογειώσει η ζωντανή μουσική που θα ξεκινήσει από τις 5 το απόγευμα με τον Μάρκο Μάρκου.

Αξίζει, λοιπόν, τον κόπο να περάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα στον Αρακαπά, στην κεντρική πλατεία όπου βρίσκεται το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Δείτε ολόκληρο το γιορτινό πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού ΕΔΩ

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ