Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει!

 Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει!

Φέτος ο Αρακαπάς φοράει τα γιορτινά του και φέρνει στην κοινότητα ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για μικρούς και μεγάλους!

ads_wide

Η μέρα που μικροί και μεγάλοι περίμεναν, έφτασε στον Αρακαπά και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι γεγονός, καθώς ανοίγει τις πόρτες του αύριο Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου!

Από τα αύριο λοιπόν και κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, η πλατεία του χωριού δεν θα θυμίζει με τίποτα όπως η συνηθισμένη καθώς, ξύλινα σπιτάκια, στολίδια, φωτάκια και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα «κλέβουν» την παράσταση και θα δίνουν μία διαφορετική νότα στο χωριό, άκρως γιορτινή!

Στις 18:00 το απόγευμα αύριο, μαζευόμαστε όλοι για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εορταστικά τραγούδια από την χορωδία του δημοτικού σχολείου «Ιαματική» καθώς και ζωντανή μουσική.

Για τους επισκέπτες, θα προσφέρονται, επίσης, δωρεάν ποτά, όπως κρασί, ζιβανία και πολλά άλλα τοπικά προϊόντα της κοινότητας ενώ το παρών του θα δώσει και ο Σύνδεσμος Γυναικών του Αρακαπά ο οποίος με τη σειρά του θα κεράσει σε όλους χριστουγεννιάτικα γλυκά φτιαγμένα από τις Κυρίες της Κοινότητας!

Από αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και για τα επόμενα τέσσερα Σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη, μέχρι και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, η κοινότητα Αρακαπά σας περιμένει, να ζήσετε μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Αρακαπά ΕΔΩ. 

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ