Τεράστια επιτυχία σημείωσε το «Φιλανθρωπικό Ράλι» του Κάτω Μύλου

 Τεράστια επιτυχία σημείωσε το «Φιλανθρωπικό Ράλι» του Κάτω Μύλου

Δεκάδες οι συμμετοχές στο «Φιλανθρωπικό Ράλι» του Κάτω Μύλου

Πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή 25/06, η εαρινή φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κάτω Μύλος σε συνεργασία με την Λέσχη ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ, «Φιλανθρωπικό Ράλι».

ads_wide

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 και μισή το πρωί από το Acropolis Park στη Λευκωσία, από όπου 32 μοντέρνα και κλασικά αυτοκίνητα- που κατασκευάστηκαν από το 1956 έως και το 2012- πήραν τον δρόμο για τον Κάτω Μύλο και συγκεκριμένα για τον εκδρομικό χώρο «Αλωνάτζια»-Λίμνη με τα κόκκινα ψάρια, όπου τερμάτισαν στην μία το μεσημέρι.

Οι συμμετέχοντες έπρεπε να διατηρούν σταθερές ταχύτητες για να ανταποκρίνονται στους καθορισμένους χρόνους που αναφέρονται στο roadbook, αγωνιζόμενοι σε δοκιμές 100 χιλιομέτρων και τέσσερις κανονικής χρονικής διάρκειας, περνώντας μέσα από όμορφα χωριά και απαιτητικά περάσματα.

Στον εκδρομικό χώρο «Αλωνάτζια»-Λίμνη με τα κόκκινα ψάρια, απονεμήθηκαν βραβεία στους νικητές τους διαγωνισμού και ακολούθησε μία όμορφη εκδήλωση.

Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την ανέγερση του παρεκκλησίου του Αγία Λουκά, ενώ τόσο η εκδήλωση όσο και η ανέγερση θα είναι εις μνήμη του συγχωριανού Σώζου, που απεβίωσε μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ