Τεράστια επιτυχία σημείωσε το Φεστιβάλ της Ποταμίτισσας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

 Τεράστια επιτυχία σημείωσε το Φεστιβάλ της Ποταμίτισσας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)
ads-img

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Αλλαντικών και Παλουζέ Ποταμίτισσας.

ads_wide

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το ξακουστό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Αλλαντικών και Παλουζέ Ποταμίτισσας που αποτέλεσε και φέτος μία από τις αγαπημένες εκδηλώσεις στην περιοχή της Πιτσιλιάς.

Η πλατεία της εκκλησίας του χωριού, πλημμύρισε από χωριανούς, φίλους και άλλους επισκέπτες που έδωσαν το παρών τους στο διήμερο Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ποταμίτισσας με τη στήριξη του Κέντρου Νεότητας και του Συνδέσμου Αποδήμων.

Το Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, με τον Διευθυντή του Υπουργείου, κο. Ανδρέα Γρηγορίου να δίνει, επίσης, το παρών του την ημέρα των εγκαινίων.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Pitsilia Daily: 

Το Φεστιβάλ πρόσφερε στους επισκέπτες του ένα πλούσιο διήμερο πρόγραμμα με επιδείξεις παρασκευών παραδοσιακών αλλαντικών και παλουζέ, όπου είχα την ευκαιρία να δουν και να μάθουν όλα τα… μυστικά των παραδοσιακών τοπικών προιόντων.

Παράλληλα, δε θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα και η ψυχαγωγία καθώς μία κυπριακή βραδιά και ένα κρητικό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδι, επικράτησε τις δύο αυτές ημέρες στο χωριό, παρασύροντας τον κόσμο της Ποταμίτισσας σε στιγμές διασκέδασης.

Το Pitsilia Daily βρέθηκε στο σημείο, την βραδιά του Σαββάτου, και σας μεταφέρει στο πιο κάτω βίντεο, μία μικρή γεύση από τα όσα επικράτησαν, παρέα με ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο: 

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ