Τελευταίο Σαββατοκύριακο για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά

 Τελευταίο Σαββατοκύριακο για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά
ads-img-3

Το 2024 πλησιάζει και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά, σας περιμένει να περάσετε δύο μοναδικές μέρες, γεμάτες κέφι και διασκέδαση, καθώς αυτές θα είναι και οι δύο τελευταίες μέρες λειτουργίας του.

ads_wide

Ο χρόνος τρέχει γρήγορα και οι στιγμές περνάνε, γι’ αυτό και ο Αρακαπάς σας προσκαλεί για άλλη μια φορά στο χριστουγεννιάτικο του χωριό, για τις δύο τελευταίας μέρες λειτουργίας του, προτού καλωσορίσουμε το νέο έτος.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μίας πλούσιας, χριστουγεννιάτικης αγορά παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων, καθώς και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, όπως, φουσκωτό και face-painting.

Επιπλέον, τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ζωγραφιές, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με την οικογένεια και τα φιλαράκια τους.

Οι χοροί δε θα απουσιάζουν, ούτε αυτή τη φορά, από αυτό το όμορφο γεγονός, καθώς την παρουσία του θα δώσει και το χορευτικό συγκρότημα «Όλυμπος». Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα παραμείνει ανοιχτή η χριστουγεννιάτικη αγορά παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων, καθώς και οι δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά. Θα μπορείτε επίσης, να απολαύσετε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από παιδάκια του χωριού ενώ παράλληλα, την εμφάνισή του θα κάνει και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα προσφέρει όμορφα δώρα στους μικρούς μας φίλους.

Να είστε όλοι εκεί!

Δείτε ολόκληρο το γιορτινό πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού ΕΔΩ. 

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ