Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός με σύντομη βροχή στα ορεινά

 Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός με σύντομη βροχή στα ορεινά
ads-img

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

ads_wide

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις που κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, πιθανόν να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα τοπικά βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Κυριακή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ