Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα

 Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα
ads-img-2

Ασθενής χαμηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή, ωστόσο ασθενής υψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή από αύριο. Στην ατμόσφαιρα μέχρι και την Παρασκευή, θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας, ενδέχεται παροδικά να είναι αυξημένες.

ads_wide

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Από το απόγευμα και μετά, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ και στα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ, ενώ παροδικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Το πεδίο των ανέμων, εξασθενεί βαθμιαία μέχρι αργά το απόγευμα. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, αλλά αρχικά στα προσήνεμα θα είναι μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

 

 

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ