Συννεφιασμένος και σήμερα ο καιρός – Πότε αλλάζει το σκηνικό

 Συννεφιασμένος και σήμερα ο καιρός – Πότε αλλάζει το σκηνικό

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ωστόσο χαμηλή πίεση αναμένεται από το Σάββατο. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

ads_wide

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που μετά το μεσημέρι στα ορεινά θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια και στα ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα τοπικά στα δυτικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται κατά διαστήματα να σημειώνονται μεμονωμένες βροχές, ενώ το βράδυ θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Κυριακή, αναμένονται κυρίως μετά το μεσημέρι, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην περιοχή θα πνέουν ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί άνεμοι.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, ενώ μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ