Στο Τρόοδος ΠτΔ και Υπουργοί – Aνταλλαγή απόψεων για στόχους-προτεραιότητες

 Στο Τρόοδος ΠτΔ και Υπουργοί – Aνταλλαγή απόψεων για στόχους-προτεραιότητες
ads-img-3

Στο τραπέζι σημαντικά ζητήματα.

ads_wide

Παρουσίαση των στόχων και των προτεραιοτήτων των Υπουργείων και των Υφυπουργείων για το επόμενο διάστημα και συζήτηση για το πώς καλύτερα θα επιτευχθούν, θα γίνει κατά τη διάρκεια άτυπης ολοήμερης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην εξοχική προεδρική κατοικία στο Τρόοδος σήμερα, 25 Αυγούστου.

Σύμφωνα με δήλωση στο ΚΥΠΕ της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, Ειρήνη Πική, δεν θα πρόκειται για επίσημη συνεδρία του Υπουργικού και δεν θα ληφθούν οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Για τη συνεδρία στο Τρόοδος σημείωσε πως θα αρχίσει γύρω στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα, προσθέτοντας πως θα γίνει παρουσίαση των στόχων και των προτεραιοτήτων των Υπουργείων και των Υφυπουργείων για το επόμενο διάστημα και ο Πρόεδρος και τα μέλη του Υπουργικού θα ανταλλάξουν απόψεις για το πώς καλύτερα θα επιτευχθούν.

«Θα γίνει ένα brainstorming, μια ανταλλαγή απόψεων, παρά κανονική συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου όπως γινόταν άλλες χρονιές, που λαμβάνονταν κανονικά αποφάσεις», επεσήμανε η κ. Πική.

Πρόσθεσε πως θεωρήθηκε πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει μια συνάντηση του Προέδρου με τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς, εκτός του συνηθισμένου πλαισίου, για συζήτηση των στόχων, των προτεραιοτήτων, «για να δούμε τι είναι αυτά στα οποία στοχεύουμε το επόμενο χρονικό διάστημα, με βάση την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του προγράμματος του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Η κ. Πική υπενθύμισε πως κατά τον απολογισμό των 100 ημερών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε πει ότι το φθινόπωρο θα κληθούν οι Υπουργοί να παρουσιάσει ο κάθε ένας ποιες είναι οι προτεραιότητές του, τι στοχεύει και τι θέλει να πετύχει μέσα στον επόμενο χρόνο.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ