Σκόνη στην ατμόσφαιρα για σήμερα με το ενδεχόμενο βροχών και καταιγίδων

 Σκόνη στην ατμόσφαιρα για σήμερα με το ενδεχόμενο βροχών και καταιγίδων
ads-img-2

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

ads_wide

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν, αρχικά μεμονωμένες ελαφρές κυρίως βροχές, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και σύντομη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και σύντομη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ