Σκόνη και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Έρχονται βροχές

 Σκόνη και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Έρχονται βροχές
ads-img

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, η οποία αργότερα σταδιακά υποχωρεί.

ads_wide

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σε ανατολικές περιοχές νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 17 βαθμούς στα παράλια.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που την Πέμπτη πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή σε ορεινές και δυτικές περιοχές. Την Πέμπτη θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα την Τετάρτη, αλλά θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ