Σημείωσε τεράστια επιτυχία και αυτό το Σαββατοκύριακο το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά (ΦΩΤΟΣ)

 Σημείωσε τεράστια επιτυχία και αυτό το Σαββατοκύριακο το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά (ΦΩΤΟΣ)
ads-img

Ένα πλούσιο γιορτινό Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις, δραστηριότητες, χαμόγελα και ευχές!

ads_wide

Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και ο Αρακαπάς, άνοιξε και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 23 & 24 Δεκεμβρίου, τις πόρτες του Χριστουγεννιάτικου του Χωριού, μοιράζοντας αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Πάντα σε γιορτινή διάθεση, κάτοικοι και επισκέπτες του χωριού, έστρεψαν τα βλέμματά τους προς το χριστουγεννιάτικο χωριό, απολαμβάνοντας κάθε δραστηριότητα και εκδήλωση που περιλάμβανε.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει κάθε ώρα και στιγμή, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διάφορα μουσικά προγράμματα, χορούς, τραγούδια, αλλά και παιδικές εκδηλώσεις,

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Αρακαπά, με μεράκι και πολλή αγάπη, ετοίμασε για τους παρευρισκόμενους και αυτό το Σαββατοκύριακο, νόστιμα φαγητά σε μεγάλες ποσότητες δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα παραδοσιακά εδέσματα.

Φυσικά, από το γιορτινό γλέντι δεν έλειπε ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο ο κοινοτάρχης του χωριού, ο κύριος Βάσος Βασιλείου ο οποίος αντάλλαξε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ευχές με όλους!

Δείτε μερικές αναρτήσεις:

Απολαύστε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Αρακαπά με πολλές εκδηλώσεις και εκπλήξεις. Δείτε το πρόγραμμα για 30 & 31 Δεκεμβρίου ΕΔΩ.  

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ