Σε ισχύ μέχρι και τις 6 το απόγευμα κίτρινη προειδοποίηση

 Σε ισχύ μέχρι και τις 6 το απόγευμα κίτρινη προειδοποίηση
ads-img-2

Κέντρο χαμηλής πίεσης και ασταθείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν παροδικά την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, η οποία από αύριο Τετάρτη αναμένεται να υποχωρήσει.

ads_wide

Σε ισχύ βρίσκεται από τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, 14 Νοεμβρίου, κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για μεμονωμένες καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν αρχικά τα δυτικά και τα βόρεια και προοδευτικά και περιοχές στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού.

 Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι ενώ οι άνεμοι είναι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται.

 Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ωρα.

Η προειδοποίηση παραμένει σε ισχύ μέχρι και τις 6 το απόγευμα. 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού: 

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως μεταβλητοί και στα βόρεια παράλια βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και τα βόρεια λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται αρχικά μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και τα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευμα και το βράδυ αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ