Πλησιάζει το 6ο Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας στην Οδού

 Πλησιάζει το 6ο Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας στην Οδού
ads-img

Για άλλη μια χρονιά, τα Μελισσοχώρια της Ορεινής Λάρνακας, δίνοντας ξανά ζωή στον τόπο τους, ετοιμάζονται για έκτη φορά να τιμήσουν αυτόν το θησαυρό της φύσης με το φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας, το οποίο φιλοξενείται στο πιο ορεινό χωριό των μελισσοχωριών της περιοχής, στο γραφικό χωριό της Πιτσιλιάς στην Οδού!

ads_wide

Το φεστιβάλ επιστρέφει και φέτος αναβαθμισμένο και οι διοργανωτές υπόσχονται ότι οι επισκέπτες θα περάσουν μία υπέροχη μέρα χαράς και διασκέδασης αφιερωμένη, αποκλειστικά, στο μέλι και τις θαυματουργικές του ιδιότητες. Θα μάθουν για τη μέλισσα και το μέλι ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία έχουν ως βάση το μέλι και τα υπόλοιπα προϊόντα της μέλισσας (γύρη, βασιλικός πολτός, κερί, πρόπολη). Τέλος, όσοι το επισκεφτείτε θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το πανέμορφο χωριό της Οδούς και να ανακαλύψετε την ομορφιά και τη μαγεία του!

Στο φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας λαμβάνουν μέρος πέραν των 25 εκθετών με Μέλι και προϊόντα μελιού, από όλη την Κύπρο ενώ θα υπάρχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων Γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας καμωμένα από μέλι.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στις 30 Ιουνίου στις 10:30π.μ. Καθόλη τη διάρκεια της μέρας θα υπάρχουν εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και χορούς και φυσικά μπόλικο φαγητό.
Μια μελένια οικογενειακή απόδραση, σε ένα πανέμορφο χωριό όπου θα περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης αλλά και γνώσης!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μαρία Σολομωνίδου
Τηλ. 99130092
Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής

Δείτε την ανακοίνωση

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ