Όσα δήλωσε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων

 Όσα δήλωσε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων
ads-img-3

Ο Χ. Χριστοφίνας ελπίζει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό για ορεινές περιοχές.

ads_wide

Την ελπίδα ότι σε καλή συνεργασία με όλα τα μέλη της Κυβέρνησης θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών, εξέφρασε σε δηλώσεις του μέτα την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων Χαράλαμπος Χριστοφίνας.

-Από την Κυπερούντα ο νέος Eπίτροπος Ορεινών Περιοχών

Στις δηλώσεις του, ο Επίτροπος είπε ότι θα προχωρήσει τους τρεις βασικούς πυλώνες της πολιτικής του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις ορεινές κοινότητες, που είναι το οδικό δίκτυο, η υγεία και η παιδεία.

Σημειώνοντας ακολούθως ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ένα αρκετά φιλόδοξο πρόγραμμα, δήλωσε πως «θα είμαστε εδώ μέρα νύκτα για να το υλοποιήσουμε και ευελπιστούμε ότι στο τέλος της ημέρας η πολιτική που θα εφαρμοστεί θα φτάσει σε κάθε νοικοκυριό της υπαίθρου».

Απευθυνόμενος στους κατοίκους των ορεινών, ανέφερε ότι προσωπικά γνωρίζει τις αγωνίες και τις έγνοιες τους όπως αυτές διαμορφώνονται, από το πρώτο ξημέρωμα που θα ξεκινήσουν να πάνε στη δουλειά τους μέχρι και το απόγευμα και το βράδυ και την αγωνία που έχουν μέχρι να φτάσει και το τελευταίο μέλος της οικογένειας στο σπίτι.

Ο κ. Χριστοφίνας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του διορίζοντας τον ως Επίτροπο ορεινών Κοινοτήτων και διαβεβαίωσε από την πλευρά του ότι θα πράξει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να νιώσει ο κάθε κάτοικος της υπαίθρου τη σημαντική βελτίωση που προσδοκά για την ποιότητα της ζωής του.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ