Οι περιοχές που επηρεάζονται με βροχές και καταιγίδες σήμερα

 Οι περιοχές που επηρεάζονται με βροχές και καταιγίδες σήμερα
ads-img-2

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

ads_wide

Σήμερα, αρχικά, αυξημένες νεφώσεις στο ανατολικό μισό του νησιού, στα ορεινά και στα βόρεια, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ μεμονωμένη καταιγίδα αναμένεται κυρίως στα βορειοανατολικά.

Από το μεσημέρι και μετά, μεμονωμένες βροχές αναμένονται στα ορεινά και στα νότια παράλια και από αργά το απόγευμα στα δυτικά παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά στα νοτιοανατολικά και βορειοδυτικά παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θαλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, αρχικά στα βόρεια και αργότερα στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά.

Την Πέμπτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ τη νύχτα καθώς και την Παρασκευή τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ