Ο Βασίλης Δημητριάδης μιλά για τη ζωή του, την καριέρα του και πως η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα βοηθήσει τα χωριά της Πιτσιλιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο Βασίλης Δημητριάδης μιλά για τη ζωή του, την καριέρα του και πως η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα βοηθήσει τα χωριά της Πιτσιλιάς (ΒΙΝΤΕΟ)
ads-img

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Λεμεσού, μίλησε για την πορεία του σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιστότοπό μας, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του και των εμπειριών του.

ads_wide

Ξεκίνησε την καριέρα του με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, υπηρετώντας ως υφυπουργός σε κρίσιμες περιόδους για την Κύπρο. Στη θέση αυτή, ανέπτυξε στρατηγικές που συνέβαλαν σημαντικά στην πρόοδο της χώρας, ενώ η προσοχή του ήταν πάντα στραμμένη στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η ζωή στις Βρυξέλλες αποτέλεσε για εκείνον μια σημαντική περίοδο μάθησης και ανάπτυξης. Η καθημερινή επαφή με την καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης του έδωσε την ευκαιρία να αντιληφθεί τις ευρωπαϊκές πολιτικές και να τις προσαρμόσει στα κυπριακά δεδομένα. Οι εμπειρίες αυτές τον πλούτισαν με γνώσεις και δεξιότητες, τις οποίες φιλοδοξεί να εφαρμόσει ως περιφερειάρχης Λεμεσού.

Παράλληλα με την πολιτική του καριέρα, ο υποψήφιος δεν έχασε ποτέ την επαφή του με τις προσωπικές του αγάπες: τη μουσική και τον αθλητισμό. Η μουσική ήταν πάντα για εκείνον πηγή έμπνευσης και χαλάρωσης. Οι ώρες που περνάει παίζοντας μουσική αποτελούν μια δημιουργική διέξοδο από τις απαιτήσεις της πολιτικής ζωής. Ο αθλητισμός, από την άλλη, του προσφέρει την απαραίτητη σωματική άσκηση και ψυχική ευεξία, ενώ τον έχει διδάξει την αξία της πειθαρχίας και της ομαδικότητας.

Ένα από τα βασικά σημεία της προεκλογικής του εκστρατείας είναι η μεταρρύθμιση που προτείνει για τα χωριά της Πιτσιλιάς. Με βαθιά γνώση των προβλημάτων και των αναγκών της περιοχής, ο κ. Βασίλης Δημητριάδης πιστεύει ότι οι αλλαγές που προτείνει θα δώσουν νέα πνοή στα χωριά, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Στοχεύει στην αναβάθμιση των υποδομών, την προώθηση του αγροτουρισμού και την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης και ανάπτυξης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Λεμεσού, με το όραμα και την εμπειρία του, φιλοδοξεί να φέρει μια νέα εποχή για την περιοχή, βασισμένη στις αξίες της προόδου και της καινοτομίας, πάντα με σεβασμό στον πολιτισμό και την παράδοση.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ