Ο Άγιος Βασίλης και οι δύο τελευταίες μέρες στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αρακαπά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

 Ο Άγιος Βασίλης και οι δύο τελευταίες μέρες στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αρακαπά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)
ads-img-3

Οι δύο τελευταίες μέρες του χρόνου αποτελούσαν και τις δύο τελευταίες μέρες λειτουργίες για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αρακαπά.

ads_wide

Με ένα όμορφο διήμερο, γεμάτο με εκπλήξεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα έκλεισε ο χρόνος αλλά και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό για την κοινότητα του Αρακαπά. 

Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό που στήθηκε για πρώτη φορά στο χωριό, με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου και χάρισε σε μικρούς και μεγάλους αμέτρητες στιγμές διασκέδασης και χαράς. 

Τόσο οι κάτοικοι του Αρκαπά όσο και οι επισκέπτες του, έκαναν λόγο για ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που λειτούργησε τα τέσσερα Σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη χαρίζοντας γιορτινές στιγμές και πλούσιες… παραδοσιακές γεύσεις!

Το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Δεκεμβρίου αποτελούσε και το τελευταίο για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με αποτέλεσμα αρκετοί επισκέπτες να επιλέγουν να περάσουν τις τελευταίες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, στο χωριό!

Την παράσταση έκλεψε, φυσικά, ο Άγιος Βασίλης που έκανε την εμφάνισή του παρέα με το ξωτικό του και μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους.

Όσον αφορά την τελευταία ημέρα του χρόνου, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, η νεολαία του χωριού κάθισε παρέα με τον Κοινοτάρχη, Βάσο Βασιλείου, απόλαυσαν το ποτό τους και έκαναν τις κουβέντες τους. 

Κάπως έτσι, έκλεισε το έτος 2023 για την κοινότητα του Αρακαπά… 

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ