Ο Άγιος Βασίλης φτάνει στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγρού με άμαξα και αυτοκίνητο!

 Ο Άγιος Βασίλης φτάνει στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγρού με άμαξα και αυτοκίνητο!
ads-img

Η αλλαγή του χρόνου πλησιάζει και ο Αγρός σας υποδέχεται στο χριστουγεννιάτικό του χωριό με ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο κέφι και πολλές εκπλήξεις.

ads_wide

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023 και τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην περιοχή της Πιτσιλιάς περιμένουν τους επισκέπτες τους για όμορφες, γιορτινές στιγμές γεμάτες με πολλές εκπλήξεις, δραστηριότητες και δώρα.

Ένα από αυτά είναι και το χριστουγεννιάτικο χωριό του Αγρού το οποίο το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για άλλη μια γιορτινή μέρα στο πανέμορφο σκηνικό του με ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα αυτό, θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όχι μόνο για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για τους ενήλικες που θα βρίσκονται μαζί τους. Συγκεκριμένα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο το Face-painting, όσο και τα πολύχρωμα μπαλόνια που θα υπάρχουν στο χώρο. Η διασκεδαστική μουσική και οι χοροί, θα ξεφαντώνουν κάθε παρευρισκόμενο, καθώς επίσης στο χώρο, θα σας περιμένουν μια μεγάλη άμαξα και ένα κλασικό αυτοκίνητο, τα οποία θα σας ξεναγήσουν με μια όμορφη βόλτα στο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ο Άγιος Βασίλης είναι αυτός που θα κλέψει και την παράσταση καθώς, στις 4 το απόγευμα, θα κάνει την εμφάνισή του με το αυτοκίνητο και την άμαξα για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Όσον αφορά τους λάτρεις της μουσικής και όχι μόνον, την ίδια μέρα θα υπάρχει στο χώρο και η μπάντα με το ακορντεόν, καθώς επίσης και βιολί για αυτούς που αγαπούν την κλασική μουσική.

Επιπλέον, το μεγάλο τρενάκι θα σας περιμένει για μια αξέχαστη βόλτα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο χωριό.

Αξίζει, επίσης να αναφερθεί ότι, όπως κάθε μέρα έτσι και το Σάββατο, θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε το χριστουγεννιάτικο γούρι του Αγρού, μία πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου. Θα το βρείτε, στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγρού ή από το περίπτερο των Αλλαντικών Καυκαλιά στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ 

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ