Νεότερη ενημέρωση για τους δρόμους στα ορεινά

 Νεότερη ενημέρωση για τους δρόμους στα ορεινά
ads-img-2

Κλειστοί δρόμοι προς Τρόοδος στην επαρχία Λεμεσού. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

ads_wide

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι, λόγω χιονόπτωσης και παγετού, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, στην επαρχία Λεμεσού, ενώ δρόμοι στα ορεινά της περιοχής Μόρφου, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Κλειστοί είναι συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, ενώ ανοικτοί για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς είναι οι δρόμοι Pine Wood-Πεδουλά, Πεδουλά-Προδρόμου και Προδρόμου-Πλατρών και Προδρόμου-Λεμύθου.

Ολισθηρός λόγω παγετού, ωστόσο ανοικτός για όλα τα οχήματα είναι ο δρόμος Ορκόντα-Κύκκου.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, παρά τις χειμερινές, βροχερές καιρικές συνθήκες που επικρατούν ανά το παγκύπριο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ