Νέος Ιερέας στην εκκλησία της Παναγιάς του Μεγάλου Αγρού – Αναλαμβάνει ο πάτερ Σόλωνας

 Νέος Ιερέας στην εκκλησία της Παναγιάς του Μεγάλου Αγρού – Αναλαμβάνει ο πάτερ Σόλωνας
ads-img-2

Ένας νέος ιερέας που κατάγεται από τον Αγρό και είναι αγαπητός για όλους.

ads_wide

Μία ευχάριστη είδηση αποτέλεσε για ολόκληρη την κοινότητα του Αγρού ο νέος Ιερέας που θα αναλάβει την εκκλησία της Παναγιάς του Μεγάλου.

 Πρόκειται για τον νεαρό πάτερ Σόλωνα Χρήστου ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό. Μία ξεχωριστή προσωπικότητα που αγαπά και εκτιμά ολόκληρη η κοινότητα.

Ο πάτερ Σόλωνας, αναλαμβάνει από τον αείμνηστο Αρχιμανδρίτη Κυπριανό Αψερού, την πνευματική και λειτουργική εξυπηρέτηση της εκκλησίας, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Σεπτεμβρίου

Ποιος είναι ο πάτερ Σόλωνας

Ο πάτερ Σόλωνας, είναι υιός του Άκη Χρήστου και της Χριστιάνας Σόλωνα Παπαχριστοδούλου. Μεγάλωσε με τα χριστιανικά ιδεώδη και ιδανικά μιας και είναι απόγονος ανθρώπων που με την προσφορά τους στα Χριστιανικά και Εθνικά ιδεώδη του τόπου, μεγαλούργησαν στην κοινότητα.

Είναι δισέγγονο του αείμνηστου Παπαχριστόδουλου Αυγουστή. Ο Παπαχριστόδουλος είχε και αυτός παππού με το όνομα Χριστόδουλος που ήταν και αυτός ιερέας (Παπαχριστόδουλος).

Ο γαμπρός του Παπαχριστόδουλου, ο αείμνηστος δάσκαλος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, που υπηρέτησε την κοινότητα σαν δάσκαλος, κοινοτάρχης, και ψάλτη, ήταν και αυτός παιδί ιερέα του Παπαχριστόφορου.

*Με πληροφορίες από ανάρτηση κ. Λεωνίδα Λεωνίδου

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ