Νέα κίτρινη προειδοποίηση σήμερα – Μέχρι πού φτάνει ο υδράργυρος στα ορεινά

 Νέα κίτρινη προειδοποίηση σήμερα – Μέχρι πού φτάνει ο υδράργυρος στα ορεινά
ads-img-3

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Το απόγευμα στα ψηλότερα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ το απόγευμα στα δυτικά τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη.

H κίτρινη προειδοποίηση:

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται κατά τόπους να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι και το Σάββατο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ads_wide
skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ