Μοίρασε δώρα παρέα με τον Άγιο Βασίλη ο Σύνδεσμος Αποδήμων Αγριδιωτών σε παιδιά και ηλικιωμένους (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

 Μοίρασε δώρα παρέα με τον Άγιο Βασίλη ο Σύνδεσμος Αποδήμων Αγριδιωτών σε παιδιά και ηλικιωμένους (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο Σύνδεσμος Φίλων Αγριδιωτών "O Προφήτης Ηλίας" ο οποίος μαζί με τον Άγιο Βασίλη μοίρασαν δώρα από σπίτι σε σπίτι σε όλη την κοινότητα και όχι μόνο.

ads_wide

Φέτος για πρώτη φορά στο πανέμορφο χωριό των Αγριδιών, με την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αποδήμων Αγριδιωτών “Ο Προφήτης Ηλίας” και με τη συμβολή του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγριδιών, ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε κάθε σπίτι και μοίρασε δώρα στους κατοίκους και στα παιδιά της κοινότητας.

Το πρωί του Σαββάτου, 16 Δεκεμβρίου, μέλη του Συνδέσμου, ο Κοινοτάρχης, Ανδρέας Ευγενίου και ο πάτερ της κοινότητας, Χρίστος Βασιλείου, παρέα με τον Άγιο Βασίλη ξεκίνησαν τη διαδρομή τους από την κεντρική πλατεία του χωριού.

Ζεστές αγκαλιές, αληθινά χαμόγελα και ανοιχτές πόρτες, τους υποδέχθηκαν με έκπληξη ενώ όλοι μαζί τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μεταφέροντας τους το πνεύμα των Χριστουγέννων και μοίρασαν τα δώρα στους μικρούς φίλους της κοινότητας καθώς και σε ηλικιωμένους.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Pitsilia Daily, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων Αγριδιωτών, Κώστας Τζιακούρης ανέφερε ότι «αποφασίσαμε φέτος να επισκεφθούμε το χωριό μας και να προσφέρουμε δώρα στα παιδιά ως ένδειξη αγάπης και εκτίμησης διότι παραμένουν εδώ στο χωριό και το κρατούν ζωντανό».

Παράλληλα, από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Ευγενίου έκανε λόγο για έναν Σύνδεσμο που διαχρονικά στηρίζει και αναδεικνύει την κοινότητα εκφράζοντας τις ευχαριστίες του.

Η όμορφη πρωτοβουλία του Συνδέσμου, δεν περιορίστηκε μόνο εντός της κοινότητας καθώς, η διαδρομή με τον Άγιο Βασίλη συνεχίστηκε μέχρι και τον Αγρό και πιο συγκεκριμένα στο Γηροκομείο της “Παναγίας Ελεούσας”.

Εκεί, τα μέλη συνάντησαν τους ηλικιωμένους του χωριού που φιλοξενούνται στη στέγη και μετέφεραν σε αυτούς τις δικές τους ευχές και μοίρασαν τα δώρα τους. Με τη συγκίνηση και τις ευχές της, ξεχώρισε η κυρία Ιφιγένεια που δεν έκρυψε το παράπονό της που τέτοιες μέρες θα βρίσκεται μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Την όλη διαδρομή ακολούθησε, φυσικά, και το Pitsilia Daily, μεταφέροντας σας το πιο κάτω ρεπορτάζ:

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ