Μία μαγική Christmas Day με τον Άγιο Βασίλη έρχονται αύριο στην Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς

 Μία μαγική Christmas Day με τον Άγιο Βασίλη έρχονται αύριο στην Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς

Christmas Day, πολλές εκλπήξεις και ο Άγιος Βασίλης έρχεται στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς.

ads_wide

Ο Άγιος Βασίλης και άλλες πολλές εκπλήξεις έρχονται στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς, σε μία μοναδική Christmas Day όπου θα πραγματοποιηθεί και η εντυπωσιακή Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της κοινότητας.

Αύριο, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία του χωριού, η κοινότητα του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς, θα είναι εκεί να σας υποδεχτεί από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 20:00 το βράδυ.

Εκεί θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις καθώς και ένα πλούσιο πρόγραμμα με live μουσική, το οποίο θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε γιορτινούς ρυθμούς.

Από την γιορτινή αυτή μέρα, δε θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και οι μοναδικές δραστηριότητες που θα μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά, κάνοντας έτσι την ατμόσφαιρα ακόμη πιο χαρούμενη και γιορτινή.

Στο χώρο θα στηθούν πολλά περίπτερα, στα οποία θα μπορείτε να γευτείτε νόστιμα φαγητά, παραδοσιακά εδέσματα, ποτά και να κάνετε τα ψώνια σας, αγοράζοντας διάφορα είδη για δώρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλετε με τη σειρά σας στην υποστήριξη και την αγάπη των συνανθρώπων μας, καθώς θα γίνονται εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ