Μία Χριστουγεννιάτικη μέρα σε περιμένει στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς!

 Μία Χριστουγεννιάτικη μέρα σε περιμένει στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς!
ads-img

Μάθε το πρόγραμμα και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

ads_wide

Σε γιορτινό πνεύμα βρίσκονται σχεδόν όλα τα χωριά της Πιτσιλιάς με τον Άγιο Ιωάννη να ανακοινώνει, εδώ και μέρες, για μία αξέχαστη Christmas Day στην πλατεία του χωριού!

Σύμφωνα λοιπόν με το Κέντρο Νεότητας του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ, η πλατεία του χωριού θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους για το γιορτινό της πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, από τις 10 το πρωί θα υπάρχει ο «Καφές με Αγάπη», εισφορές οι οποίες θα δίνονται στον ΠΑΣΥΚΑΦ ενώ από τις 12 μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, το κοινό θα διασκεδάζουν οι Μαριλένη Σταύρου και ο Χάρης Αριστείδου με Live link από τον ραδιοσταθμό Dromos Fm.

Από τις 4 το απόγευμα και μετά διάφορες θα είναι οι δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν για τους μικρούς επισκέπτες ενώ στις 5 το απόγευμα η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα αποτελεί το γεγονός της ημέρας!

Την έκπληξη, φυσικά, θα κάνει με το πέρασμά του και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος θα μοιράσει δώρα στους μικρούς του φίλους!

Διάφορα περίπτερα θα βρίσκονται, επίσης, σε λειτουργία από τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει φαγητό, καφέ, διάφορα γλυκά και δώρα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα EΔΩ

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ