Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σαββατοκύριακο

 Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σαββατοκύριακο
ads-img

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

ads_wide

Σάββατο, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη νέφωση.

Προοδευτικά ωστόσο, θα αναπτύσσονται νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, ιδιαίτερα σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού αλλά και σε περιοχές στα βόρεια του νησιού. Αργά το απόγευμα, τα φαινόμενα θα εξασθενούν. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα στα νοτιοδυτικά, λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, ιδιαίτερα στα ορεινά αλλά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία την Κυριακή θα σημειώσει πτώση, για να βρεθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ωστόσο τη Δευτέρα θα σημειώσει άνοδο και την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί κοντά στις εποχικές μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ