Μεμονωμένες βροχές αναμένονται σήμερα στα ορεινά

 Μεμονωμένες βροχές αναμένονται σήμερα στα ορεινά
ads-img

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. 
 
ads_wide

Τις απογευματινές ώρες όμως θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ