Με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Λουβαρά (BINTEO)

 Με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Λουβαρά (BINTEO)

Πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Λουβαρά.

ads_wide

Μικροί και μεγάλοι επισκέφθηκαν την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου το χωριό του Λουβαρά, εκεί όπου ο  Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Λουβαρά διοργάνωσε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το οποίο άνοιξε τις πόρτες του από τις 11 το πρωί και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Πλούσιες δραστηριότητες και ένα μεγάλο μουσικό πρόγραμμα από δύο μουσικές μπάντες, σόλο βιολί και χορωδία, ήταν μερικά από τα όσα μάγεψαν τους επισκέπτες του.

Δεν είχαν τελειωμό βέβαια και τα γιορτινά ψώνια, καθώς ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να προμηθευτεί διάφορα προϊόντα από 30 εκθέτες, οι οποίοι διέθεταν από βιβλία και κεριά μέχρι γλυκά, κοσμήματα, ρούχα, βότανα, διακοσμητικά και άλλα πολλά.

Από εκεί, δεν έλειψε και η πλούσια γκάμα από ποτά, φαγητά και διάφορα παραδοσιακά εδέσματα τα οποία με τη σειρά τους, έδωσαν μία… «γιορτινή γεύση»!

Την παρουσία του, βέβαια, έδωσε και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα και χαμόγελα στους μικρούς επισκέπτες, προσφέροντάς τους μεγάλη χαρά.

Τόσο οι κάτοικοι της κοινότητας, όσο και ο κόσμος που επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, πέρασαν όμορφες, μαγικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους τους, χαράσσοντας στη μνήμη τους, γιορτινές αναμνήσεις, τις οποίες θα θυμούνται για μια ζωή!

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ