Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω οδικών εργασιών στην επαρχία Λεμεσού

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω οδικών εργασιών στην επαρχία Λεμεσού

Αριθμό κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων, λόγω εργασιών που αναμένονται να γίνουν, το επόμενο διάστημα, στην επαρχία Λεμεσού.

ads_wide

Συγκεκριμένα, από αύριο Τετάρτη, 30 Αυγούστου μέχρι και 20 Οκτωβρίου, μεταξύ των ωρών 07:00 με 16:00, θα εκτελούνται, από ιδιωτική εταιρεία, εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης στον κύριο δρόμο Μαλιάς – Άρσους.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Εξάλλου, την Πέμπτη 31 Αυγούστου, μεταξύ των ωρών 7:00 με 15:00, θα εκτελούνται από ιδιωτική εταιρεία εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου στον κύριο δρόμο Αγίας Φύλαξης – Αγρού  (λεωφόρος Ελευθερίας), παρά το χωριό Παλώδια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με το σύστημα Stop & Go.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα εξάλλου με την ανακοίνωση, η υφιστάμενη έξοδος 31Α, από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, προς τον Ύψωνα και το Φράγμα Κούρη, θα κλείσει μόνιμα αύριο 30 Αυγούστου. Η πρόσβαση προς τους πιο πάνω προορισμούς θα γίνεται διαμέσου της νέας εξόδου 31Α, που έχει κατασκευαστεί 1,5χλμ. δυτικότερα, αμέσως μετά την έξοδο προς Ερήμη.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ