Κώστας Βήχας μετά την παράσταση στον Αγ. Θεόδωρο Πιτσιλιάς: «Μας συγκινήσατε»

 Κώστας Βήχας μετά την παράσταση στον Αγ. Θεόδωρο Πιτσιλιάς: «Μας συγκινήσατε»
ads-img

Η ανάρτηση του γνωστού, Κύπριου ηθοποιού για την θεατρική παράσταση που πραγματοποίησαν στο χωριό Άγιος Θεόδωρος Πιτσιλιάς.

ads_wide

Ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε ο γνωστός, Κύπριος ηθοποιός, Κώστας Βήχας, μετά την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης, το περασμένο Σάββατο 19 Αυγούστου στην κοινότητα του Άγιου Θεόδωρου Πιτσιλιάς.

Η κωμωδία Κώστα Βήχα και Γιώργου Ζένιου, που αγγίζει κάθε επιτυχία και αγκαλιάστηκε όσο τίποτε άλλο από το κοινό, ως αναμενόμενο, υποστηρίχθηκε έμπρακτα και από το χωριό του Άγιου Θεόδωρου.

Αυτό, ωστόσο, που έκανε τον ηθοποιό να συγκινηθεί ιδιαιτέρως, ήταν η πράξη ανθρωπιάς από το Σωματείο  «Φίλοι Αγίου Θεοδώρου Πιτσιλιάς» να παραδώσουν ένα μικρό συμβολικό ποσό για άπορες οικογένειες!

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ηθοποιός ανέφερε: «ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  Ένας ευλογημένος τόπος – αν και είχε εισιτήριο εγινε το αδιαχώρητο γέμισε το Αμφιθέατρο και ο περίγυρος  με καρέκλες -Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου για την ζεστή και φιλική φιλοξενία – Ευχαριστούμε επίσης το  Σωματείο «Φίλοι Αγίου Θεοδώρου Πιτσιλιάς» και το πρόεδρο Πολύδωρο Απλιτζιωτη να μας δώσουν ένα μικρό συμβολικό ποσό για άπορες οικογένειες  μας συγκινήσατε ιδιαίτερα με την πρωτοβουλία σας».

Δείτε την:

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ