Καλεί το κοινό σε εκστρατεία καθαριότητας το ΚΣ Άλωνας

 Καλεί το κοινό σε εκστρατεία καθαριότητας το ΚΣ Άλωνας
ads-img-2

Με ανακοίνωσή του, το Κοινοτικό Συμβούλιο της Άλωνας, ενημερώνει όλους τους Αλωνεύτες για δύο σημαντικά ζητήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Κοινοτικό Συμβούλιο Άλωνας, καλεί όλους στην προγραμματισμένη Εκστρατείας Καθαριότητας που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 6 Αυγούστου από τις 10:30 μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι.

Το σημείο έναρξης της καθαριότητας θα είναι ο ΑΠΟΑ Άλωνας.

«Όποιοι θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν καθαρίζοντας την γειτονιά τους. Σκοπός και στόχος είναι να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοικοι στην καθαριότητα του χωριού μας. Η καθαριότητα αφορά όλους μας.

Ας μετατρέψουμε την Κυριακή ένα πανηγύρι καθαριότητας», αναφέρει το ΚΣ.

ads_wide

Έκκληση και για μέτρα πρόληψης των πυρκαγιών

Παράλληλα, μέσα από την ανακοίνωσή του, το Κοινοτικό Συμβούλιο προχώρησε σε εκ νέου έκκληση προς όλους τους χωριανούς, όπως λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την μη πρόκληση πυρκαγιάς.

«Όπως αναφέρεται και στατιστικά, εννιά στις δέκα πυρκαγιές προκαλούνται από ανθρώπινη δραστηριότητα. Μην γίνετε εσείς η αιτία για πρόκληση πυρκαγιάς και καταστροφή της Άλωνας», σημειώνει υπενθυμίζοντας ότι απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς ή χρήση εργαλείων που προκαλούν σπινθήρες.

Η Εθελοντική Ομάδα Ασφάλειας και Υγείας που έχει συσταθεί από το Κ.Σ. θα εποπτεύει όλο τον Αύγουστο την Κοινότητα για αποτροπή πιθανότητας έκρηξης πυρκαγιάς.

«Ζητούμε τη συνεργασία όλων των κατοίκων για προστασία της Άλωνας», αναφέρει καταληκτικά.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ