Ήταν όλοι εκεί! Πλούσιο ρεπορτάζ από την επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Κυπερούντας

 Ήταν όλοι εκεί! Πλούσιο ρεπορτάζ από την επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Κυπερούντας
ads-img-2

Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, σπιτάκια, φωτάκια, Άγιοι Βασίληδες, ξωτικά και άλλα τόσα χριστουγεννιάτικα στολίδια!

ads_wide

Για άλλη μία χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Κυπερούντα, άνοιξε τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ζήσουν από κοντά το όμορφο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από ένα πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα.

Το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Κυπερούντα η οποία φέτος επιλέχθηκε ως το χωριό στο οποίο τελέστηκαν, παράλληλα, και τα επίσημα εγκαίνια του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Την όλη εκδήλωση, συνόδεψε με τη μουσική της η Φιλαρμονική του Δήμου Παραλιμνίου ενώ αμέσως μετά την εντυπωσιακή Φωταγώγηση στην πλατεία του χωριού, ακολούθησαν διάφορες γιορτινές εκδηλώσεις που διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους.

«Όπως βλέπετε έχει γίνει εξαίρετη δουλειά και οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες μας στο Υφυπουργείο Τουρισμού αλλά και στην Κοινοτική Αρχή της Κυπερούντας για την άψογη συνεργασία που έχουμε. Χαιρόμαστε που έχει γεμίσει η πλατεία, υπάρχει χρώμα και έντονη χριστουγεννιάτικη διάθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής.

Το Pitsilia Daily βρέθηκε στην επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Κυπερούντας και σας μεταφέρει ένα πλούσιο ρεπορτάζ από τα όσα ακολούθησαν.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Κυπερούντας ΕΔΩ.

skin-ad_2_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ