Ισχυροί άνεμοι και βροχές σε ορεινά και περιοχές εσωτερικού

 Ισχυροί άνεμοι και βροχές σε ορεινά και περιοχές εσωτερικού
ads-img-3

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

ads_wide

Σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βορειοανατολικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα.

Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και αργά το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό. γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά, κυρίως στα νοτιοδυτικά, μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις και αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αργότερα όμως τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ