Η συγκινητική έκκληση του πάτερ της Κυπερούντας για το παλιό λεωφορείο του χωριού

 Η συγκινητική έκκληση του πάτερ της Κυπερούντας για το παλιό λεωφορείο του χωριού
ads-img-2

«Η ψυχή μου πάγωσε και έγινε χίλια κομμάτια...», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πάτερ Ιωάννης.

ads_wide

Μία συγκινητική έκκληση απευθύνει μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πάτερ της Κυπερούντας, Ιωάννης Ιωάννου σχετικά με το παλιό λεωφορείο του χωριού.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο ίδιος, όλα ξεκίνησαν όταν σε μία ανάρτηση στο Facebook είδε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το παλιό λεωφορείο του χωριού το οποίο, όπως σημειώνει, αγνοείτο για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Αβάστακτο γεγονός αποτελεί για τον ίδιο η εικόνα που έχει σήμερα το λεωφορείο, όπως αυτή απεικονίζεται στη φωτογραφία, καθώς μοιάζει σαν ένα ερήπιο αφημένο… 

«Η ψυχή μου πάγωσε και έγινε χίλια κομμάτια, μόλις αντίκρυσα στο φ.π. αυτή την φωτογραφία.

Για δύο δεκαετίες αγνοείτο η τύχη του. Τώρα το βλέπω σε μια φωτογραφία ερείπιο…

Bedford TGP529», αναφέρει ο πάτερ Ιωάννης περιγράφοντας τι σημαίνει για τον ίδιο το εν λόγω λεωφορείο και πόσο στενά συνδεδεμένος είναι μαζί του.

Μάλιστα, αποκάλυψε και τις προσπάθειες που είχε κάνει στο παρελθόν να το αγοράσει σε μία προσπάθεια το λεωφορείο να μείνει στην κοινότητα και να θυμίζει σε όσους το έζησαν τις δικές τους αναμνήσεις…

Καταληκτικά, ο πάτερ απευθύνει έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει για το πού βρίσκεται σήμερα το λεωφορείο, να επικοινωνήσει μαζί του.

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του: 

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ