Γιορτινές μέρες στον Αγρό με ένα πλούσιο πρόγραμμα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

 Γιορτινές μέρες στον Αγρό με ένα πλούσιο πρόγραμμα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
ads-img-2

Και αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγρού για μοναδικές αναμνήσεις και αξέχαστες στιγμές.

ads_wide

Δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και οι γιορτινές εκδηλώσεις κορυφώνονται μιας και πλησιάζει η αγαπημένη μέρα μικρών και μεγάλων! Η καλύτερη, λοιπόν, πρόταση για την κάθε οικογένεια, είναι να περάσει όμορφες στιγμές στην ύπαιθρο, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγρού αυτό το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, υποδέχεται δύο αγαπημένους ήρωες των παιδιών, την Μάσα και τον Αρκούδο στην πλατεία του Κάουρα, όπου θα χαρίσουν χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές στους μικρούς επισκέπτες από τις 3 μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Εκεί θα ακολουθήσει ένα μουσικό και γιορτινό απόγευμα, με τους Φίλιππο Κτενά, Σάββα Χρυσάνθου και Σωτήρη Πέτσα από τις 5 μέχρι τις 8 το βράδυ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες φυσικά και θα μπορούν να απολαύσουν τα παραδοσιακά εδέσματα, λιχουδιές και πολλά άλλα που βρίσκονται στα ξύλινα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού προς πώληση.

Όσον αφορά την παραμονή των Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, οι ταχυδακτυλουργοί «Λιοτατή» θα βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι για μαγικά show και παραστάσεις που θα… εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους!

Η εκδήλωση της ημέρας με τίτλο «Ρομαντικά Χριστούγεννα στο Χωριό» θα ξεκινήσει από τις το απόγευμα και θα διαρκέσει για τέσσερις ώρες με διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την ελληνική και ξένη παράδοση.  

Η επομένη των Χριστουγέννων, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλο επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μουσικές και ψυχαγωγικές στιγμές, από τον Dj Peris.

Δείτε το πρόγραμμα των εργαστηρίων ΕΔΩ 

skin-ad_2_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ