Φούρνοι και Ψησταριές ΔΑΛΙΚΟ: Η Απόλυτη Επιλογή για τις Πασχαλινές Παραδοσιακές Συνταγές

 Φούρνοι και Ψησταριές ΔΑΛΙΚΟ: Η Απόλυτη Επιλογή για τις Πασχαλινές Παραδοσιακές Συνταγές
ads-img

Το Πάσχα πλησιάζει και οι αυλές των σπιτιών σε κάθε χωριό της Πιτσιλιάς ξεχειλίζουν με παραδοσιακές συνταγές που τις απολαμβάνουμε με την οικογένεια και τους φίλους.

ads_wide

Αυτές τις γιορτινές ημέρες ενώνουμε τα αρώματα με τις γεύσεις και ζούμε την απόλυτη εμπειρία ψησίματος  που μας προσφέρουν οι φούρνοι και οι ψησταριές της ΔΑΛΙΚΟ.

Η ΔAΛΙΚΟ είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την αφοσίωσή της στην αρτιότητα και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Ψησταριές

Οι ψησταριές  ΔΑΛΙΚΟ, φτιαγμένες από υλικά που αντέχουν στο χρόνο, με πυρότουβλα επιλογής διαφόρων χρωμάτων (κόκκινο, κίτρινο, γκρίζο, καφέ,) ή μπετόν Fair-Face, προσφέρονται σε κομμάτια, ασυναρμολόγητες από το εργοστάσιο και τοποθετούνται στον χώρο σας από εξειδικευμένο συνεργείο, ή μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν της επιλογής σας από την ΔΑΛΙΚΟ και να αναλάβετε εσείς τη συναρμολόγηση και τοποθέτηση του.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ψησταριές σε διάφορα μεγέθη, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Υπάρχουν ακόμα ολοκληρωμένα σχέδια ψησταριών, στα οποία μπορείτε να επιλέξετε πάγκους και στήθη προσθέτοντας τα δεξιά ή αριστερά από τη ψησταριά.

Φούρνοι

Οι φούρνοι, είναι ένα πιο ευέλικτο εργαλείο μαγειρικής από την ψησταριά, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ψήσιμο μιας ευρύτερης ποικιλίας φαγητών, όπως ψάρια και λαχανικά μέχρι κρέας και ψητά. Κάθε τύπος φούρνου έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και η επιλογή του κατάλληλου τύπου εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη. 

Οι φούρνοι ξύλου προσφέρουν μια μοναδική γεύση στα φαγητά, καθώς το ξύλο προσδίδει μια πιο έντονη γεύση και αρωματικότητα. Ωστόσο, οι φούρνοι ξύλου απαιτούν περισσότερη φροντίδα και προσοχή, καθώς τα φαγητά πρέπει να ψήνονται προσεκτικά διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία.

Οι σύγχρονοι φούρνοι αερίου της ΔΑΛΙΚΟ είναι πιο εύκολοι στη χρήση και προσφέρουν μια ευρύτερη ποικιλία λειτουργιών. Κύριο πλεονέκτημά τους είναι η γρήγορη προθέρμανση τους, αφού σε χρόνο ρεκόρ ο φούρνος θερμαίνεται και είναι έτοιμος να ψήσει. Επίσης, διαθέτουν πυρίμαχο δάπεδο ψησίματος, το οποίο αγγίζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες για να ψήσει ομοιόμορφα το φαγητό από κάτω προς τα επάνω. Προσφέρουν την παραδοσιακή γεύση του ψησίματος στα φαγητά, αντικαθιστώντας τη χρήση των ξύλων με το αέριο ως καύσιμο υλικό.

Με κλασικό και διαχρονικό σχεδιασμό καθαρών γραμμών, οι δύο τύποι φούρνων αποτελούν μοναδική επιλογή για κάθε εξωτερική κουζίνα, κήπο, αυλή ή βεράντα, και εγγυώνται εύκολο και αξιόπιστο ψήσιμο σε κάθε μαγειρική περίσταση.

Στην ΔΑΛΙΚΟ, μπορείτε να επιλέξετε από μία πληθώρα επιλογών φούρνων και ψησταριών που θα αναβαθμίσουν τις μαγειρικές σας ικανότητες σε άλλο επίπεδο!

Καταστήματα

Λευκωσία

Διεύθυνση:Λεωφόρος Λευκωσίας 3,Βιομηχανική περιοχή Δαλιού, 2540 Δάλι

Email: [email protected]

+357 22 612100

Λεμεσός

Διεύθυνση: Σπύρου Κυπριανού αρ. 5, Μέσα Γειτονιά 4001 Λεμεσός

Email: [email protected]

+357 25 028990

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα:
https://www.daliko.com/el/proionta/psistaries-fournoi

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ