«Φοράει» τα γιορτινά της η Κοινότητα Ξυλιάτου – Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

 «Φοράει» τα γιορτινά της η Κοινότητα Ξυλιάτου – Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων
ads-img

O μήνας Δεκέμβριος φέρνει στο χωριό ένα γιορτινό κλίμα!

ads_wide

Μία σειρά Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλιάτου, ανακοινώνοντας σήμερα το πρόγραμμά του.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μεταφέρεται για τα καλά στο χωριό με την Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και της φωτεινής ταμπέλας, την Παρασκευή, 8 Δεκεβρίου στις 18:30 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα  υπάρξει δεξίωση με μουσικό πρόγραμμα.

Ημέρα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου και το Κοινοτικό Συμβούλιο φρόντισε αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία να απολαύσουν όλοι τους μία ζεστή σούπα στο Αρχονταρίκι, δίπλα από την εκκλησία του χωριού.

Και οι γιορτινές εκδηλώσεις κορυφόνονται το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024, κάνοντας αρχή με το ρίξιμο του σταυρού στο Σιντριβάνι, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία.

Στη συνέχεια, από τις 17:30 και μετά, στην αίθουσα εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τόμπολα, δεξίωση, Άγιο Βασίλη που θα μοιράζει δώρα στα παιδιά ενώ θα ακολουθήσει και το κόψιμο της βασιλόπιτας παρέα με ένα διασκεδαστικό γιορτινό μουσικό πρόγραμμα. 

-Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση του Κοινοτικού Συμβουλίου και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ. 

skin-ad_1_120x600
skin-ad_2_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ