Χριστούγεννα στην Κυπερούντα με ένα τετραήμερο γιορτινό πρόγραμμα

 Χριστούγεννα στην Κυπερούντα με ένα τετραήμερο γιορτινό πρόγραμμα
ads-img

Έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας μεταφέρει στο πνεύμα φυσικά των Χριστουγέννων, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κυπερούντας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία.

ads_wide

Τι πιο όμορφο από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κυπερούντας, το οποίο σας υποδέχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο, ημέρα των Χριστουγέννων και επομένη,  με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, κινηματογράφους, εργαστήρια και ένα ξεχωριστό ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη!

Η γευσιγνωσία κρασιών από το οινοποιείο Κυπερούντας βέβαια, θα είναι εκεί  το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου για να σας χαρίσει τις πιο απολαυστικές στιγμές, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και την παρασκευή ζεστού κρασιού.

Παράλληλα, ο τροχός της τύχης θα είναι εκεί να χαρίζει πλούσια δώρα σε πολλούς τυχερούς, καθώς επίσης θα υπάρχει και η Μουσική Παράσταση, με τους “Ανδρέας Μηλιώτης Band” η οποία θα δημιουργήσει μια όμορφη μουσική ατμόσφαιρα.

Δραστηριότητες όπως αγγειοπλαστική, χειροτεχνίες και ζωγραφική, δε θα λείπουν από αυτό το χριστουγεννιάτικο γεγονός, ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πως η ανακύκλωση συνέβαλε στη δημιουργία όμορφων χριστουγεννιάτικων στολιδιών.

Επιπλέον στις 24 Δεκεμβρίου, εκτός από αυτά, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε και τη Βυζαντινή Χορωδία Κυπερούντας, καθώς και τη Μουσική Παράσταση από την Άννα Χρυσάνθου. Επιπλέον, θα μπορείτε να μεταμορφώσετε τα παλιά σας στολίδια σε καινούρια, ενώ τα παιδιά, θα απολαύσουν την Παραμονή των Χριστουγέννων, στέλνοντας γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Στις 25 Δεκεμβρίου, ημέρα Χριστουγέννων, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα έχει και πάλι τις πόρτες του ανοιχτές, κάνοντας αρχή από τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Αρσενίου και στη συνέχεια, τα παραδοσιακά κάλαντα, από όλα τα μέρη του Ελληνισμού και από τη χορωδία της Χριστιανικής Κίνησης Κυπερούντας του Αγίου Αρσενίου θα αποτελέσουν και φέτος μια ξεχωριστή νότα. Η ημέρα, θα κλείσει με τον Χριστουγεννιάτικο Κινηματογράφο του χωριού, τον οποίο θα μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Την επομένη Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από τον χριστουγεννιάτικο κινηματογράφο, τις χειροτεχνίες, την αγγειοπλαστική και την μουσική παράσταση από τον Dj Beatle.

Η βραδιά θα κλείσει με μία όμορφη, χαλαρωτική νύχτα με μελωδίες από το Σαξόφωνο και τον Ζήνωνα Παπαφιλίππου.

-Δείτε το online πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού ΕΔΩ

skin-ad_1_120x600
skin-ad_1_120x600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ